La Casa D'Oro® - Winkel

Gezien de groeiende diversiteit in ons ambachtelijk assortiment en omdat het niet altijd mogelijk is om van alles voorbeelden mee te nemen, is onze La Casa D’Oro®-Winkel geopend.

 

Ben jij op zoek naar het exclusiefste geschenk, kom dan zeker eens langs om naar ons assortiment te kijken. Wij bieden je unieke handwerk in textiel, fournituren en eigengemaakte stoffen, eigen ontworpen patchwork en quilten, exclusieve haak- en breiwerken, eigengemaakte decoratie artikelen met klei en individuele ambachtelijk gemaakte keramiek voor stijlvolle huishoud- en interieurartikelen, alsook zelf gegoten kaarsen, eigengemaakte pot-pourri,...  

 

Dit alles kan je aanvullen met overheerlijke Nederlandse gebrande koffie en/of thee met Nederlandse origine uit ons La Casa D'Oro®-assortiment.

 

Om je ten volle van dienst te kunnen zijn, is onze La Casa D’Oro®-winkel steeds voor je geopend op:

 

Maandag - Vrijdag: Op afspraak *

Zaterdag: Op afspraak *

Zon- en feestdagen: Op afspraak *

* Op afspraak (bij u of op ons vestigingsadres)

Vestigingsadres:

Kastanjelaan 298

4621 HN Bergen Op Zoom

Op deze manier kunnen wij jou de detail van elk ambachtelijk gemaakt werk uitleggen en samen met je kijken naar jouw persoonlijke wensen.

 

Voor het maken van een afspraak mag je ons steeds bellen op +31616924321.

 

Indien je wil, kan je ook bijgaand Contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een datum en uur vast te leggen.