Over ons

Ons bedrijf  - gestart in  interieur en ambacht  - is een doorstroming van ons vorige bedrijf.

 

In ons vorige bedrijf richtten wij ons vooral op het maken en verkopen van eigengemaakte kunst in olieverf en ambachtelijk textielwerk.

 

Al snel bleek dat onze klant meer wou dan dat ene schilderij of dat specifieke textielwerk. Klant vroeg ons meermaals om onze registers verder open te trekken en de persoonlijke stijl die wij ontwierpen in dat ene kunstwerk te laten overvloeien in hun woonruimte en/of kantoor.

Uniek zijn, exclusiviteit en volledig op maat ontworpen werden hierbij de leidraad voor de klant.

 

Omdat wij als bedrijf steeds dicht willen staan bij onze kernpunten, werd op 27/02/2020 ‘La Casa D’Oro’ opgericht.

‘Het Gouden Huis’ biedt ons in interieur en ambacht een grotere waaier aan mogelijkheden voor de klant en samen met de klant.

Sinds  20/10/2020 is La Casa D'Oro een neergelegd waarmerk in de Benelux.

 

Bij ons nieuwe bedrijf voegden wij onze sleuteltroeven: zorgzame aanpak, luisteren naar de wensen van de klant en het realiseren van de ultieme interieurdroom.

 

Onze ervaring en kennis laten ons duidelijk positie innemen op de Nederlandse en Belgische markt, ook qua prijs, klantgevoeligheid en wens van elkeen. De vele vragen van de diverse klanten hebben ons huidig en toekomstig aanbod gecreëerd zonder afbreuk te doen aan onze eigenzinnige kleurstijl en ons gevoel voor expressie.

 

Vanaf heden kan u als klant bij  La Casa D'Oro® terecht voor:

- Interieur & Ambacht

- Reclame & Marketing

- Koffie & More

- Workshops & Tutorials